Ik was er ook bij tijdens Thomas’ webinar van 16 augustus. Ik ben Tom en samen met mijn collega Menno verzorg ik de tweede dag van de opleiding Toegepaste spiertesting voor manueel therapeuten.

Tijdens het webinar moest ik continu denken aan het moment waarop ikbesmet ben geraakt. Dat was tijdens mijn opleiding osteopathie. Thomas was mijn docent en hij kon het toen al niet laten om hier en daar een zijweg te bewandelen in de toegepaste kinesiologie 😉

Tijdens een praktijkles over de lever stond hij op een bepaald moment bij me aan de behandeltafel. Hij ving een gesprek op tussen mijn medestudent en mij over welke zaken allemaal belastend zouden kunnen werken voor de lever. Thomas liep even weg naar zijn bureau en kwam terug. Hij legde een testbuis met suiker op mijn lichaam en testte vervolgens de pectoralis major. Ik deed mijn best, maar kon de test die hij uitvoerde niet volbrengen.

Je raad het al … een zwakke spiertest!

Bekijk hier de recap met alle highlights van het webinar.

Wil je de presentatie van het webinar ontvangen? Of heb je vragen over de opleiding Toegepaste spiertesting voor manueel therapeuten? Mail dan thomas@kpnibelgium.com. 

Natuurlijk wilde ik meteen weten wat hij nu had gedaan en wat dit betekent. Fascinerend dat je via een spiertest de reactie van een orgaan (in dit geval de lever) kan testen. En misschien wel geen toeval dat ik vaak last van mijn nek- en schoudergebied had aangezien ik toen wel erg veel suiker consumeerde in de vorm van 1,5 liter cola per dag.

Vanaf dat moment is de toegepaste kinesiologie niet meer uit mijn zicht verdwenen! En ook jij hebt nu je ook de kans om besmet te raken met een van de meest fantastische methodieken om je diagnostische skills te vergroten tijdens

 de 2-daagse Toegepaste spiertesting voor manueel therapeuten.

Zeker nu je gebruik kan maken van al deze bonussen die je krijgt bij inschrijving. Zo kan je extra kennis opdoen van Thomas D’havĂ© en dr. Joseph Shafer:

  1. boek Toegepaste kinesiologie spiertesting t.w.v. 25 euro
  2. introductievideo Spiertesting met dr Joseph Shafer
  3. online introductie 3 manieren waarop de Warrior naar ontstekingen kijkt
  4. introductievideo de Interlink-methode door dr Joseph Shafer
  5. online introductie Ben je het ook zat om elke keer dezelfde wervel te manipuleren?
Tom van Summeren,
docent Toegepaste Kinesiologie kPNIBelgium

P.S. Wist je dat de opleiding Toegepaste spiertesting voor manueel therapeuten de ideale introductie is voor opleidingen als: The Brain Series, The Spine of de Interlinkmethode (met dr. Joe Shafer) en The Immunological Warrior (met Thomas D’havĂ©)?

Comments are closed.